Bedrijven

Schoonschrijven schrijft voor bedrijven

SchoonSchrijven schrijft van alles: zakelijke teksten, handleidingen, advertentieteksten, (nieuw)brieven, noem maar op. Zoals u dat wilt. U hebt de technische expertise, wij hebben de kennis en ervaring om die te beschrijven voor uw doelgroep. Schoonschrijven schrijft complexe regelgeving in heldere taal, vertaalt technische handleidingen voor leken, produceert wervende teksten in klare taal.

 

Schoonschrijven schrijft

Schoonschijven produceert complete teksten op basis van concepten of rauwe data. Wanneer u een tekst wilt laten schrijven, neemt u contact op met Schoonschrijven. Wij komen bij u langs voor een interview waarin u uw wensen kenbaar maakt. Wat en wie wilt u met uw tekst wilt bereiken? Samen bedenken we hoe Schoonschrijven dit voor u kan realiseren. Vervolgens krijgt u een vrijblijvende offerte met een overzicht van de door ons te leveren werkzaamheden. Besluit u op basis hiervan met Schoonschrijven in zee te gaan, dan gaan wij aan de slag.

 

Schoonschrijven redigeert

Indien u zelf al een concept hebt gemaakt, kunt u dat door Schoonschrijven laten redigeren of controleren, bijvoorbeeld op tekstuele of grammaticale kwesties, zoals consequente spelling in wit of groen. Als u een tekst ter redactie of controle aan Schoonschrijven wilt voorleggen, stuurt u die per email naar ons toe. Op basis van willekeurige fragmenten doen wij een vrijblijvende offerte.

 

Schoonschrijven adviseert

Ook adviseren wij u over tekst en taal.

We benadrukken de sterke en zwakke punten van uw tekst, en geven advies over hoe u uw tekst kunt afstemmen op uw lezer, zodat u weer verder kunt. Ook beantwoorden wij uw vragen of twijfels over tekstuele of taalkundige kwesties.

 

Schoonschrijven offreert

Geen tekst is gelijk, de prijzen hangen daarom af van het te leveren werk.

Naar aanleiding van het voorgesprek, of op basis van de door u geleverde tekst ontvangt u op zeer korte termijn vrijblijvende offerte met een overzicht van de te leveren diensten.

Neem contact met ons op voor een afspraak, meer informatie of een vrijblijvende offerte.